Over ons

Blog over huisdieropvang Hallo allemaal! Mijn naam is Katja. Ik ben een 49-jarige huisvrouw die dol is op dieren en dan vooral op honden. Mijn twee honden zijn mij heel dierbaar en we brengen heel veel tijd samen door. Nu is het zo dat er heel wat mensen zijn die op reis gaan en dan nood hebben aan huisdieropvang. En dan vind ik het heel belangrijk dat ze hier de juiste beslissing in nemen. Want ook huisdieren verdienen een aangenaam verblijf en daar wil ik mij dan ook graag voor inzetten. Ik stel mij in mijn buurtje ter beschikking als opvang maar help mensen ook verder naar andere opvang als dat nodig is. Je lees er alles over in mijn blog. Veel leesplezier alvast.

Zoeken

Categorie├źn

Archief

Recente artikelen

Kattenpension
27 maart 2018
Hondenverblijf vinden
21 december 2017

Hondenverblijf vinden

Ga je op vakantie, er even tussenuit of ergens naartoe waar de hond niet mee mag? Dan wil je natuurlijk een goed verblijf vinden voor jouw trouwe viervoeter. Je kunt het altijd proberen of vrienden of familie jouw hond willen opvangen, maar dit is niet altijd mogelijk. Een goed alternatief is een hondenpension. In deze blogpost informeer ik over deze pensions en waarom het een goede optie is om uw hond te laten verblijven.

Professionele kennis en enthousiast personeel

Een hondenpension wordt gerund door echte liefhebbers van honden. Zij beschikken over de juiste kennis en expertise en voorzien jouw hond van een geweldig verblijf. Ze hebben ervaring en kunnen goed overweg met allerlei soorten honden en hondengedrag. Je bent ervan verzekerd dat jouw hond opgevangen wordt door mensen met een hart voor honden.

Goed verblijf en veel spelen

Misschien heb je van die kleine kooitjes op jouw netvlies staan waar honden inzitten bij een asiel of pension. Maar dit is meestal helemaal niet het geval. Er zijn bepaalde regel voor de grootte van het verblijf van een hond en er is vaak veel buitenruimte. Je kunt altijd het pension bezoeken en zelf zien hoe de accommodatie voor jouw hond erbij staat. Jouw hond krijgt ook veel speelruimte samen met andere honden en wordt genoeg uitgelaten. Zo heeft jouw hond ook een fijne tijd.

Een hondenpension contacten en bezoeken 

Je kunt online eenvoudig een hondenpension vinden dat bij jou en jouw hond past. Kies een pension dicht bij jou in de buurt of bij jouw bestemming. Je kunt eenvoudig contact opnemen en al jouw vragen stellen over een hondenpension en over de mogelijkheden. Je kunt zelfs eerst langsgaan om te zien of dit bij jou en jouw hond past. Je behoudt nog steeds veel vrijheid en kunt bijvoorbeeld jouw eigen voer meegeven. Het hondenpension houdt jou ook altijd op de hoogte wanneer jouw hond er verblijft en hoe het met hem/haar gaat. Jouw hond ergens achterlaten wat je niet kent, kan altijd een beetje lastig zijn. Maar bij een hondenpension is jouw hond aan het juiste adres. Hier werken professionals en mensen met passie voor honden. Jouw hond krijgt hier zeker genoeg aandacht en kan vrij rondspelen met andere honden. Je kunt altijd contact houden tijdens jouw absentie en met een gerust hard op vakantie gaan. Zoek een pension bij jou in de buurt voor meer informatie over hun services en de prijzen en laat jouw hond met een gerust hart achter bij een hondenpension.

Voor meer informatie spreek met Hondencentrum Happy Tail.

Tags: